Török Boglárka - Sminkes
Török Boglárka - Sminkes
Török Boglárka - Sminkes
Török Boglárka - Sminkes
Török Boglárka - Sminkes

Esküvői smink

Minden nő életében elérkezik a Nagy nap! A nap, amikor még a legapróbb dolgoknak is a helyükön kell lenniük. A nap, amelyre annyi gonddal és odafigyeléssel készül.

Valljuk be, nincs is magával ragadóbb, mint mikor egy nő gyönyörű, boldog araként az oltár elé lép, hogy életét összekösse azzal, akit párjául “rendelt” az Élet. Mintha az idő is egy pillanatra megállna. Nézelődők, pici mosollyal az arcukon bámészkodnak, hogy ebből a csodából ők is részesedjenek és egy töredéket magukkal vigyenek.

A legszebb a szakmámban, hogy ehhez a fényhez, ehhez a csillogáshoz magam is hozzájárulhatok. Hisz egy tökéletesen megválasztott szín, egy egyéniséghez illő smink, mind mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a nő ezen a nagy napon tökéletes magabiztosságban érezze magát, mely magabiztosság érződik tartásában, járásában, gesztusaiban.

És hogy hogyan, mi alapján válasszunk sminkest erre a nagy napra?

Javaslom, hogy kérdezz körbe! Hátha akad az ismeretségi körödben olyan, akinek már van jó tapasztalata egy sminkessel. Azonban mielőtt elköteleződnél bárki mellett, mindenképp nézd meg a referencia munkáit! Hisz annyi félék vagyunk, nem mindenkinek ugyanaz a szép.

Ha sikerült választani egyet, érdemes próba sminkre bejelentkezni. Egy próbasmink alkalmával megtapasztalod, hogy hogyan dolgozik az adott sminkes és egyúttal letesztelheted, hogy az elkészült smink mennyire tartós.Sok helyen hallottam, hogy “majd a barátnőm kisminkel”. Ezt az egyet én nem ajánlom, mert míg egy- egy buliba ez megteszi, addig a nagy napon nem biztos, hogy szeretnéd, ha egy óra múlva már fénylene a homlokod, estére pedig már alig látszana valami az egészből. Egy hivatásos sminkes olyan anyagokkal dolgozik, mely anyagok biztosítják, hogy mindig minden pillanatban tündökölj!